Gevelbekleding van hun strobalenwoning?
Jos en Moeten kiezen opnieuw voor SPIB Houtbouw!

Jos en Miet, trotse eigenaren van een prachtige strobalen woning, hebben opnieuw gekozen voor de expertise van SPIB Houtbouw. In 2017 plaatste SPIB Houtbouw deze duurzame strobalenwoning. Nu hebben ze opnieuw een beroep gedaan op het bedrijf voor de gevelbekleding. De keuze viel op de houtsoort Ayous, en het resultaat is verbluffend.

Het feit dat Jos en Miet terugkerende klanten zijn, spreekt boekdelen over de tevredenheid die ze hebben ervaren bij SPIB Houtbouw. Vanaf het begin van het bouwproces in 2017 waren ze onder de indruk van de professionaliteit en het vakmanschap. De strobalen woning die destijds werd opgeleverd, voldeed ruimschoots aan hun verwachtingen.

Met de recente plaatsing van de gevelbekleding heeft SPIB Houtbouw opnieuw bewezen waarom ze zo'n gewaardeerde partner zijn. De stielmannen hebben de opdracht op een degelijke en vakkundige manier uitgevoerd. Zelfs in slechte weersomstandigheden heeft het team zich volledig ingezet om hoogwaardig werk af te leveren.

Het resultaat, dat is een absoluut juweeltje van een strobalenwoning! De gevelbekleding heeft een aanzienlijke transformatie teweeggebracht in de uitstraling van het huis van Jos en Miet. Het Ayous hout geeft de gevels een prachtige en natuurlijke uitstraling, waardoor het huis nog meer karakter krijgt. Het is een ware blikvanger geworden, zowel de eigenaren als hun buren en familie zijn aangenaam verrast door het resultaat. Een mooi voorbeeld van hoe strobalenbouw niet alleen duurzaam en functioneel kan zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor bij SPIB Houtbouw. En met tevreden klanten zoals Jos en Miet, kunnen wij alleen maar trots zijn. Des te meer omdat Jos en Miet opnieuw voor SPIB Houtbouw hebben gekozen. Het is een erkenning van ons voortdurende streven naar topkwaliteit en klanttevredenheid. Ons team blijf zich inzetten om hoogwaardige houtbouwoplossingen te bieden en klanten te voorzien van gezonde, duurzame woningen.

Nog vragen? 

Heeft u vragen over strobalenbouw of bent u op zoek naar advies van een vakman? 

Maak een afspraak, voor advies op maat. Volledig vrijblijvend, uiteraard.