"De keuze voor houtskeletbouw hadden we al een hele tijd gemaakt, maar de zoektocht naar een geschikte aannemer bleek niet zo eenvoudig. We zijn dan ook erg blij dat we op de innovatiebeurs toevallig bij Spib zijn gepasseerd en waren onmiddellijk verkocht! Naast de eerlijke prijzen, sprak het feit dat Patrick zelf nog bijna dagelijks op de werf aanwezig is ons zeker aan. Aangezien we zelf ook de handen uit de mouwen wouden steken, was een flexibele partij als Spib noodzakelijk. Dankzij de ervaring en het advies van Spib, zijn we er in geslaagd om ons droomhuis te verwezenlijken in minder dan een jaar én binnen ons budget.

Bedankt!

Charlotte, Simon en (ondertussen) Oliver"

Familie: Kerkhofs

Traditioneel bouwen of houtskeletbouw? Een lastige keuze. Nog moeilijker om nadien een goede aannemer voor je houtskelet te vinden. Gelukkig hebben we ergens een bordje met Spib gezien.

Na ons eerste gesprek met Patrick waren we beiden al zeker… een man met ervaring die zélf nog in het werkveld staat.

Met Spib samenwerken levert je vakmanschap op. Iemand bij wie je met al je vragen terechtkan.

Wij zijn supertevreden!

Dank jullie wel!

 

Familie: Vandebeek - Bervoets

Hoe vind je de juiste houtskeletbouwer om mee samen te werken? Onze architect (vooral gespecialiseerd in houtskeletbouw) werkte nauw samen met twee firma's. We kregen via hem dus twee offertes die eigenlijk in prijs niet zo sterk verschilden. We zijn met de mensen van Spib gaan praten. Daar kregen we concreet te horen hoe zo'n bouw  in mekaar zit, welke bouwtaken we zelf in handen konden nemen en zo voort. Na dat gesprek zijn we ook niet meer met het andere bedrijf gaan praten, omdat het gesprek met Spib ons veel vertrouwen had gegeven. Ze kwamen afspraken ook echt na, de planning werd strikt opgevolgd, er zijn amper vertragingen geweest. En ook nadat het skelet was rechtgetrokken, konden we met onze vragen bij hen blijven aankloppen. In dat opzicht hebben zij ons beter begeleid dan onze eigen architect.

Eva Droogmans

Op aanraden van onze architect hebben we SPIb gekozen om ons droomhuis te bouwen. Het werd al snel duidelijk dat we van deze keuze geen spijt gingen krijgen. Van de eerste dag tot de oplevering is alles zeer vlot verlopen. Zelfs (kleine) aanpassingen tijdens de bouw waren geen probleem. Het extra voordeel van houtskeletbouw merken we nu aan onze gasfactuur.

Familie Colla - Truyens

Wij hebben samen met de firma SPIB onze plannen kunnen waarmaken. Zij verzorgden voor ons het skelet van onze lage-energie woning. Wij zijn zeker tevreden over de samenwerking met hen. Patrick en Christel  stonden  altijd klaar om samen met ons mee te denken, zelfs al in de fase van het opmaken van onze plannen.  Alle afspraken werden steeds op tijd en correct nagekomen. De eerste fase van onze bouw verliep hierdoor erg ontspannen, we konden er steeds op rekenen dat  alles perfect verliep. Ook vandaag nog, bij de verdere afwerking van ons huis, kunnen wij steeds terecht bij Spib voor advies.

Dank je wel, Patrick en Christel  !

 

Familie: Philips-Colson

Bekijk meer getuigenissen

1 - 2 - 3 - 4