Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar!

Tijdens de kerstvakantie zijn ook wij er eventjes tussenuit, van 21 december tot 4 januari. We wensen jullie fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar! 

Laten we eerlijk zijn: 2020 is een 'speciaal' jaar. Een jaar dat we - met z'n allen - het liefst zo snel mogelijk zouden vergeten. Of beter nog, een jaar dat we maar al te graag willen doorspoelen naar 31 december om met een frisse start te beginnen aan het nieuwe jaar. Langs de andere kant, is 2020 ook dat jaar waarin we met z'n allen zijn gaan beseffen wat er echt belangrijk is. En dat is ons gezin, onze gezondheid én een warme thuis voor ons gezin. 

Een besef wat wij al langer hadden. Want al meer dan 15 jaar bouwt SPIB Houtbouw duurzame, ecologische woningen die een gezond leefklimaat bieden, voor u en uw gezin! Een gezonde woning, waar het aangenaam vertoeven is, staat bij ons altijd al centraal. Een gezellig, warm huis waar u zich thuis voelt, dat is het allerbelangrijkste voor ons. 

Voor 2021 wensen we u én uw gezin uiteraard een goede gezondheid, maar ook een warme thuis met een gezond leefklimaat! Geniet van de kleine dingen in het leven en maak van je woning een warme, gezellige thuis. 

Een afspraak plannen? 

Van 21 december tot 4 januari zijn we er eventjes tussenuit. Voor een afspraak, kan u dit online formulier alvast invullen. Na de kerstvakantie nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Bedankt voor uw begrip dat dit uitzonderlijk iets langer zou kunnen duren dan normaal.