Hoe trots kan je ondernemershart kloppen

Daar stonden we dan. Met een prachtig kunstwerk in onze handen.
Blij, maar ook een beetje aangedaan van dit unieke gebaar.
Wat hebben wij toch fijne klanten! En wat een prachtige woning is dit geworden!  

Wacht, ik begin eventjes bij het begin. Enkele weekends geleden werden we uitgenodigd door klanten om hun afgewerkte woning te komen bewonderen. Voor deze klanten bouwden wij hun woning wind- en waterdicht. Dan is het altijd fijn om het eindresultaat te zien. Zeker als het zo'n droomwoning is! 

Voor de afwerking gingen de klanten zelf aan de slag. Deze bouwheer (die de nodige technische achtergrond heeft) en bouwvrouw (met oog voor esthetiek en interieurdesign) werkten samen hun huis perfect af. Met de hulp van ouders en schoonouders en zelfs hier en daar wat advies van ons, slaagden ze erin om hun prachtige woning tot in de puntjes af te werken. Dat hard werken loont, dat is duidelijk te zien aan hun wondermooie thuis. 

Om ons te bedanken, maakte de moeder van deze klant een kunstwerk voor ons. Met resten hout van hun werf. Wij vinden het prachtig en zijn er heel blij mee. Het kunstwerk krijgt een speciaal plekje in onze showroom. Bedankt voor het mooie kunstwerk, en voor de fijne samenwerking. Met projecten als dit, is ondernemen een plezier. Klanten die het kwalitatieve werk van ons team zo appreciëren, daar gaat ons ondernemershart sneller van slaan! 

Een welgemeende dankjewel, ook aan kunstenares Mieke Caelen!

Benieuwd naar onze aanpak? 

Bouw- of verbouwplannen? Al aan houtskeletbouw gedacht? 

Maak een afspraak, voor advies op maat. Volledig vrijblijvend, uiteraard.